Eerste uitskomsten onderzoek Truckside Advertising

Eerste uitkomsten onderzoeken Truckside Advertising.

Uit de eerste onderzoeken van ons systeem blijkt dat Truckside Advertising met een bruto bereik van meer dan 7 miljoen automobilisten per jaar het goedkoopste buitenreclamemedium voor langere termijncampagnes is. Hiermee is het een ideaal massamedium voor campagnes die gericht zijn op de zakelijke- en automotive markt, de automobilist, de verkoop van producten bij benzinestations.

Verder ervaart de weggebruiker de vrachtwagens als een verlengstuk van de organisatie van de adverteerder. De veelvuldige fysieke aanwezigheid van de wagens in de regio straalt succes en service gerichtheid van het product en / of de dienst uit. Ideaal voor grote dienstverleners, zoals energie, telecom, financiƫle dienstverleners etc.

Nieuwsgierig? Indien u wilt zien hoe het bereiksinformatiesysteem de informatie verzamelt en presenteert is het mogelijk om een tijdelijke inlog te krijgen. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna de inloggegevens aan u zullen worden toegestuurd.